Författaren Maria Andersson 2020

Fullkomligt älskar att skriva! Jag fann min stora passion i min utmattning och nu kan jag inte sluta skriva. Jag skriver väldigt mycket, varje dag i stort sett. Det är min främsta återhämtning. Jag har väldigt mycket ord och texter som vill komma ut ur mitt inre. Jag känner att jag har hittat så rätt med mitt skrivande, det är där jag känner mig hel. Där känner jag ingen stress. Tid och rum försvinner och jag blir ett med mitt skapande.

Jag skriver på flera manus samtidigt, och det ger mig bara energi. Jag har så många idéer som ploppar upp och som behöver få komma ut. Det är som om de legat och grott långt där inne och nu vill de komma fram, att bli ett manus. 

Jag skriver främst barnboksmanus (0-3, 3-6, 6-9 år) men även andra texter. Jag samarbetar också med flera kreativa personer med mina manus på olika sätt, vilket känns väldigt spännande och utvecklande!

Jag jobbar som språklärare sv/eng i åk 9. Där får jag jobba med ord och text på ett annat sätt, vilket också är kreativt och utvecklande. Så kul när elever ser glädjen och språkämnet på ett lustfyllt sätt.

Läs artikeln om mig nedan!

https://aldrigmerutmattad.se/lasarintervjun-utmattning-det-varsta-jag-upplevt/<br>